SELAMAT DATANG GUEST
 
LOGIN | DAFTAR | LUPA KATALALUAN
 
SHOPPING BASKET: 0 item(s)
 
     
 
 
PRODUKINFRASTUKTURSTOKISKEAHLIANFAQPEMBAYARANTERMAAKTIVITIHUBUNGI
 
  INFRASTRUKTUR  
 
  SEJARAH PENUBUHAN   KAPASITI STAF  
       
MISB Resources Sdn Bhd merupakan syarikat yang telah ditubuhkan di Malaysia di bawah Akta Syarikat 1965, pada Disember 2004. Premis yang berkeluasan 10,000 kaki persegi.
       
Mengeluarkan rangkaian produk herba ‘NR’, untuk pasaran tempatan dan luar negeri. Kilang bertaraf Good Manufacturing Practice (GMP) ini diperakui oleh badan-badan yang berkenaan.
       
Semua produk tersebut dikilangkan di premis sekarang bertempat di: 277, Lorong Perak 14, Kawasan Perindustrian Mergong II, 05150 Alor Setar, Kedah Darul Aman. Tenaga kerja seramai 100 orang serta berkemahiran tinggi dan terlatih dalam mengendalikan pengeluaran produk dan kawalan berkualiti.
             
 
  RAMUAN HERBA NR   PUSAT PEMASARAN  
       
Menggunakan herba-herba berkualiti tinggi dengan standard piawaian kebersihan dan kawalan kualiti yang ketat untuk memastikan produk keluaran kami bermutu tinggi. MISB Resources Sdn Bhd telah menubuhkan satu pusat perkhidmatan pemasaran di Kuala Lumpur untuk mengendali semua fungsi-fungsi pemasaran syarikat tersebut.
       
Mengandungi beberapa vitamin semulajadi dan unsur-unsur mineral yang telah disahkan oleh kajian saintifik dunia tentang keberkesanannya didalam menjaga kesihatan. Pusat pemasaran yang bertempat di :
MISB Resources (Corporate Office),
C-2-9, Block C, Plaza Damas,
60, Jalan Sri Hartamas 1,
50480 Kuala Lumpur.