LATAR BELAKANG

NR adalah jenama di bawah syarikat MISB Resources Sdn Bhd yang telah didaftarkan pada DIsember 2004 dan dikenali sebagai peneraju penyediaan produk herba tradisional Melayu Malaysia.

Kilang yang bertaraf GMP ini sentiasa di bawah pemantauan ketat dan di audit oleh Biro Farmasutikal Negara. Disamping itu, kilang kami disokong oleh makmal QC/QA yang sentiasa mengadakan pemeriksaan rutin dari kualiti bahan mentah hinggalah bahan pembungkusan dan produk akhir bagi memastikan kualiti dan keselamatan terjamin.

Semua produk kesihatan keluaran MISB Resources Sdn Bhd di bawah jenama NR dikilangkan di 277, Lorong Perak 14, Kawasan Perindustrian Mergong II, 05150 Alor Setar, Kedah Darul Aman.

Dengan kurniaan kekayaan sumber alam semula jadi, ditambah dengan pengetahuan dan pengalaman, rangkaian produk NR dihasilkan untuk penjagaan kesihatan luaran dan dalaman dengan kaedah moden dan selamat. Gabungan keaslian herba tradisi dan kepekaan moden memastikan kesinambungan warisan tamadun Melayu mekar dan kekal.